چالشهای شرکت مشعل پویا: بومیسازی تجهیزات و فناوری ساخت نیروگاه خورشیدی
شرکت مشعل پویا یکی از شرکت های زیر مجموعه هلدینگ پتروپالایش اصفهان است که در زمینه توسعه انرژی پاک با استفاده از سلولهای خورشیدی پیش قدم شده است. عناوین چالشهای مرتبط با احداث نیروگاه خورشیدی در ادامه مطلب آورده شده است.
این رویداد فکرآورانه با هدف معرفی چالش های مرتبط با بومیسازی تجهیزات و فناوری ساخت نیروگاه خورشیدی با فراخوانی از سوی شرکت مشعل پویا روز یکشنبه ۲۱ خرداد ۱۴۰۲ به میزبانی دانشکده مهندسی برق و کامبیوتر دانشگاه صنعتی اصفهان برگزار خواهد شد. طرح توسعه نیروگاه خورشیدی در صنایع بزرگ از جمله صنایع پالایشگاهی، بخشی از مطالبات اسناد بالادستی برای تامین انرژی پاک است. در این راستا پروژه ۶ ساله برای تامین توان بالغ بر ۱۰۰۰ مگاوات از نیروگاه های خورشیدی و بومی سازی ساخت تجهیزات مرتبط با آن، هدف گذاری شده است. استحصال انرژی در چنین مقیاس بزرگی و بومی سازی فناوری مرتبط با آن، نه تنها با چالش های متعددی مواجه است، بلکه نیازمند هم افزایی توانمندی شرکت ها و صنایع داخلی است. لذا از تمامی شرکت های مرتبط دعوت می شود جهت بررسی چالشها و پرسش و پاسخ در رابطه با مسلههای مختلف احداث نیروگاه خورشیدی از جمله چالش های زیر، در رویداد فکرآورانه روز یکشنبه ۲۱ خرداد حضور به هم برسانند.
عنوان برخی از چالش ها:
طراحی و ساخت سامانه دنبالگر خورشید
طراحی و ساخت سامانه هوشمند تمیزکننده پنل های خورشیدی غیر همسطح
طراحی و ساخت شیشه های خودتمیزشونده قابل استفاده در پنل های خورشیدی
طراحی و ساخت اینورتر های خورشیدی با توان بیش از ۲ مگاوات
توسعه فناوری برای ساخت سلولهای خورشیدی غیر سیلیکونی
صاحب نظران در صورت تمایل برای بحث و معرفی چالشهای دیگر در این حوزه، جهت بررسی و طرح چالش میتوانند موضوع را به ایمیل دبیرخانه رویداد فکرآورانه اطلاع دهند.
به ۵ طرحهای برگزیده نهایی جوایز نفیسی اهدا میشود و زمینه برای همکاری و مشارکت در طرح احداث نیروگاه پس از بررسی های ثانویه فراهم خواهد شد.